Om oss - Din eiendomsmegler i Spania!

Vi i Spaniakanalen jobber hardt for å markedsføre din bolig i et tøft boligmarked.

Vi samordner markedsføringen av din eiendom i flere ulike markedsføringsmedier. Når du bestiller en markedsføringspakke hos oss er du sikret at mange aktuelle kunder både i Spania og i Norge ser hva du har å tilby. I et marked der det er mange ulike boliger å velge mellom er det viktig å få fremhevet akkurat din eiendom.

Servicetilbud fra Spaniakanalen:

Språk:
- Vi snakker engelsk og spansk i tillegg til norsk.

Advokatbistand:
- Vi benytter advokat i enhver handel via Spaniakanalen. Skulle du ønske egen norsk advokat i tillegg hjelper vi deg å finne dette.

Notarius:
- Vi bestiller time hos Notarius og oversetter for deg om du ikke ønsker å bruke egen uavhengig oversetter eller advokat til dette.

Bankforbindelse:
- Vi tilbyr deg å opprette kontakt med bank i Spania der du kan snakke norsk eller for at du kan benytte denne banken ved overføringer i forbindelse med innbetaling av håndpenger eller annen overførsel av penger i forbindelse med kjøpet.

Service:
- Vi hjelper våre kjøpere med ”papirmølla” i forbindelse med å overføre kontrakter på vann, strøm, gass, suma etc..
- Ønsker du å kjøpe hvitevarer eller møbler blir vi gjerne med og hjelper deg. Totalt gir vi deg en dag til denne typen tjenester, skulle du ønske mer hjelp fra oss slik som bestilling av telefon, internett etc. tilbyr vi deg å følge opp denne typen arbeid for 35euro pr time.

Det viktigste for oss er at DU blir fornøyd!

Kontoret


Vis større kart