SOLGT Unik bolig p� Costa Blanca/Polopkontaktinformasjon

SOLGT Unik bolig p� Costa Blanca/Polop


319.000 + omk.
Enebolig - Polop
Ref.: 367
A
Boa
300m
Tomt
476m
Soverom
3
Bad
2


Ny pris

Beliggenhet
Designerhus i Polop kommune langs veien til den kjente turistbyen Guadalest. Bolig med fantastisk utsikt over det spanske landskapet med gamlebyen i Polopi forgrunnen som lyses opp på kvelden og Middelhavet som en dekorativ bakgrunn. Fjellene ligger som en beskyttende vegg mot nordavinden og gjør området lunt og tilbaktrukket fra det fuktige havet. Tar du deg en liten spasertur i området vil du kunne se nesten alle de omliggende småbyene som Altea, Callosa, La Nucia, Albir og Benidorm i det fjerne. Det er bare 10-15 minutters kjøretur til byene og strendene omkring. Norsk lege, tannlege, optiker, skole og andre norske servicetilbud finnes også de nærliggende områdene; Alfaz og Albir.

Generelt
Dette huset med en eksepsjonelt god standard i Spania og uvanlig mye plass til utvikling av ditt hjem. Alle fasiliteter som banker, kafeer, restauranter og supermarked finnes få minutter unna.

Adkomst/Tomteforhold
Nye og godt asfalterte veier hele veien frem til huset, med brede fortau for spaserende og syklende. Lett adkomst fra Norge via både flyplassen i Alicante og Valencia. Alicante ligger ca 60 km og 45 minutters kjøring unna, og til Valencia tar det ca 1 time og 20 minutter å kjøre de ca 140 km.

Innhold
Hus bygget over 2 plan, med 3 soverom, 2 bad, et med hydromassasjedusj og det andre med badekar, åpen kjøkkenløsning med spiseplass og en stor, romslig stue med mye lys. Alt dette på ett plan. Gjennomført topp standard på alle materialer. Trapp ned til en kjeller på 100 m2 med store vinduer og egen inngang, og gjennomgang til stor garasje på 42 m2 som kan romme minimum 2 biler. Her er det lagt opp til å lage vaskerom og en separat leilighet med 2 soverom, ett bad og stue med kjøkken.

Standard
Huset har opplegg til benyttelse av solenergi. Begge bad er filslagt både på gulv og vegg. Resten av huset har lamintagulv og hvitmalte vegger. Doble vinduer som gir ekstra god isolasjon og lyddemping. Store vindusflater som gir godt dagslys og som slipper inn varmen fra solen på vinteren når denne står lavt. Med god isoliering i veggene holder huset godt på både oppvarming om vinteren og nedkjøling på sommeren.
Fasiliteter
  • Air Conditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Fjellutsikt
  • Garasje
  • Havutsikt
  • Parkering
  • Privat basseng
  • Privat hage