Sjarmerendebyhus sentralt beliggende i hjertet av gamlebyen i Villajoyosa.kontaktinformasjon

Sjarmerendebyhus sentralt beliggende i hjertet av gamlebyen i Villajoyosa.


159.000€ + omk.
Leilighet - Villajoyosa
Ref.: 308
A
Boa
123m²
Tomt
Soverom
3
Bad
2


Om denne eiendommen
Sjarmerende byhus sentralt beliggende i hjertet av gamlebyen i Villajoyosa. Huset somopprinnelig var oppført i 1917 strekker seg over tre etasjer. Det hargjennomgått reformasjoner gjennom årene, senest I 2010, hvor det blandt annetble satt inn nytt kjøkken.

Påførste plan med inngang fra gaten er der en stue med trapp som fører opp tilandre etasje hvor en finner kjøkken med fransk balkong, toalett og oppholdsrom/soverom.

Videreopp en trapp ligger ett stort soverom med fransk balkong og ensuite bad, samtett oppholdsrom/sov og enda ett soverom. Der er godt med lagringsplass oginnebygde skap. Huset har totalt en boflate på 123m2

Gjennomgåendei huset ser en fine detaljer som buer og opprinnelige takbjelker som er typiskefor denne typen byhus. Utenfor ligger en utsiktsplass (mirador) som gjør at detikke kan bygges noe foran, dette gjør at huset får lys og utsikt. De franskebalkongene vender mot denne plassen. Der er også mulighet for å bygge en ekstrahems fra hovedsoverommet.

Husetligger sentralt til, kun fem minutter gange til hovedstranden, og i gangavstandligger også kafeer og supermaked, samt andre service-tilbud. Alt i alt er detett attraktiv og sjarmerende hus. En må påberegne noe oppussing, men huset vargjennom inspeksjon i 2010 og alt er etter forskriftene.
Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Bilvei frem
  • Gass
  • Innlagt strøm
  • Offentlig transport
  • under 5 km til stranden