Romslig bolig med havutsikt i La nuciakontaktinformasjon

Romslig bolig med havutsikt i La nucia


307.600€ + omk.
Enebolig - La Nucia
Ref.: 354
A
Boa
230m²
Tomt
490m²
Soverom
4
Bad
3


Beliggenhet:
Denne flotte eiendommen ligger svært sentralt i La Nucia. I umiddelbar nærhet finner man matbutikk, treningssenter, legesenter, bibliotek og et godt utvalg av restauranter og cafeer. Fra boligen er det kun 5 minutters kjøretid til den norske skolen og barnehagen i Alfaz del Pi, til Albir hvor man finner stranden og den flotte strandpromenaden er det beregnet 10 minutter. I Alfaz del pi og Albir finner man mange norske helse- og service tilbud. Det er også kun 10 minutters kjøring til Benidorm, hvor man blandt annet finner en rekke fornøyelsesparker. Kjøretid til Alicante flyplass er beregnet til 50 minutter.

Innhold
Denne boligen består av kjeller, og 2 etasjer og et stort solrikt uteområde. I kjelleren finner man en stue og 2 soverom. Videre i 1. etasje ligger kjøkkenet, et bad, og en romslig stue med peis. I 2 etasje finner man 2 soverom, og 2 bad, hvorav et av badene er tilknyttet hovedsoverommet. Slik 2 etasje er nå er det laget et ekstra stort soverom, men man kan velge og tilbakeføre det slik at man får 3 soverom. I 2 etasje finner man også en terrasse hvor man har en flott havutsikt over Albir og Calpe-bukta.

Standard
Dette er et hus av god standard, boligen har lyse vegger og gulv. Det flotte uteområde til boligen har privat basseng og barbaque. Her får man mye for pengene.
Fasiliteter
  • Balkong/Terrasse
  • Fjellutsikt
  • Havutsikt
  • Peis/Ildsted
  • Privat basseng
  • Privat hage