Luksuriøs prosjektert enebolig i Albirkontaktinformasjon

Luksuriøs prosjektert enebolig i Albir


540.000€ + omk.
Enebolig - Albir
Ref.: 335
D
Boa
188m²
Tomt
443m²
Soverom
3
Bad
3


Et unikt hjem for unike mennesker.

Prosjektert enebolig som kan tilpasses deg og ditt behov. Byggestart av to helt spesielle eneboliger i Albir starter opp i april 2014. Den andre eneboligen har hele 250 kvm boareal til 680.000 euro. Ta kontakt for mer utfyllende informasjon

San Marcos Avenue ligger i ALBIR i et rolig boligområde, og i gangavstand til stranden, offentlig transport, supermarked, butikker, restauranter og alle andre fasiliteter i Albir sentrum, samt norske servicetilbud som norsk skole, lege, tannlege, frisør, fysiterapi og andre helserelaterte tilbud. Albir er og har vært et ettertraktet område i Spania for nordmenn i over 30 år. Alfaz komunne har over 90 forskjellige nasjonaliteter og er et av Spanias beste feriemål. Albir er kjent for sitt mikroklima og gunstig for manges helse.

Her får du en fantastisk utsikt over Altea-bukten og gamlebyen, opp til Calpe Peñón de Ifach og fjellene i Sierra Helada og Sierra Aitana.

Kvalitet, komfort og design på høyeste nivå: Huset vil være av svært høy standard. Med isolasjon i vegger, gulv, tak, vinduer og dører vil man spare masse penger på oppvarming og avkjøling, samtidig som det gir maksimal komfort. Boligen vil ha vannbåren varme i alle gulv og varmtvannet varmes opp ved hjelp av solcellepanel på taket. Varmepumpe/airconditioning.

Med automatisk vanning, automatisk renhold av svømmebasseng er hagen svært lett og vedlikeholde. Videre har boligen video-intercom, preinstalasjon av hjemmekino, telefon, TV og internett på rommene, moderne kjøkken og automatisk garasjeport.

Våre arkitekter vil tilpasse prosjektet etter din smak og ditt behov, med tanke på å få utnytte mest mulig av vinterens sol og lys, men samtidig beskytte boligen mot varme somre og gjøre det lett med naturlig ventilasjon.

Ta kontakt for mer informasjon og presentasjon av mulighetene tilknyttet dette prosjektet.
Fasiliteter
  • Air Conditioning
  • Fjellutsikt
  • Havutsikt
  • Privat basseng
  • Privat hage
  • Turterreng
  • under 5 km til stranden