Lettstelt leilighet i Alfaz del Solkontaktinformasjon

Lettstelt leilighet i Alfaz del Sol


179.000€ + omk.
Leilighet - Alfaz del Pi
Ref.: 336
A
Boa
85m²
Tomt
Soverom
2
Bad
2


Generelt
Lys og lettstelt duplex-leilighet for salg. Nye vinduer, etterisolerte vegger, nytt kjøkken, nytt bad og toalett med varmekabler. Hele leiligheten er nyrenovert i 2012. (Selger ønsker å kjøpe nytt hus med tilsvarende kvaliteter.) Leiligheten inneholder: Stue, kjøkken, bad og toalett, 2 soverom og innglasset veranda. Stor klesbod og egen koffertbod.

Beliggenhet
Sentral beliggenhet i Alfaz, like ved den norske klubben, restaurant, fysioterapi, lege, tannlege, frisør, sports- og treningssenter, skole og andre servicetilbud. Buss til/fra Alicante flyplass stopper 50 meter fra leiligheten. Leiligheten passer like godt for en liten familie som for enslige som ønsker å bo trygt og godt.

Denne koselige landsbyen ligger mellom Valencia og Alicante og er bare ti minutter nord for Benidorm. Costa Blancakysten har den største kolonien av nordmenn i utlandet. Her finner du Norsk kirkesenter, norsk sykehjem og mange andre veletablerte servisetilbud for gammel og ung. Klimaet er av det mest helsebringende i Europa, og selv Revmatikerforeningen har sitt rehabiliteringssenter i området.

Adkomst – tomteforhold
Det er gangavstand til Alfaz del Pi sentrum. Og om du ønsker kan du parkere bil like ved inngangen. Det er også mulig å kjøpe garasjeplass i samme bygg.

Innhold
Leiligheten ligger i andre etasje i et rekkehus og er over to plan. På første plan er det stue/spisestue, kjøkken, bad, kott og vaskerom. På andre plan er det to soverom, bad, klesbod og koffertbod.

Standard
Radiatorer til oppvarming, kokedel av komfyr og varmtvann er via sentralgass-system. Aircondition er montert på begge plan. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap følger med leiligheten.
Fasiliteter
  • Air Conditioning
  • Balkong/Terrasse
  • Felles basseng
  • Gass
  • Kabel/Satellite TV
  • Sentralvarme
  • Varmekabler
  • under 5 km til stranden